Wat zijn Backlinks?


Backlinks:

Een backlink is een verwijzing of "referral" van een andere website naar de eigen webwinkel/webpagina. Een website heeft backlinks nodig om veel bezoekers te kunnen trekken en om hoger in de zoekmachine resultaten te komen.

 

Anchor Beschrijving:

Belangrijk is dat er goede anchor teksten worden gebruikt bij het plaatsen of laten plaatsen van back links.

 

Startpagina's:

Een mogelijkheid om aan links te komen is het benaderen van startpagina's en directory's in Nederland en België. Backlinks / advertenties plaatsen op diverse startpagina’s kan op diverse mogelijkheden. U kunt een beheerder bereid vinden uw link te plaatsen door een contact formulier in te vullen. 

 

Links ruilen met andere webmasters:

Een andere manier is om links te ruilen met pagina;s die diep binnen het onderwerp / niche liggen van uw eigen onderwerpen(en). Het kan zijn dat uw website een aanvulling kan zijn voor de bezoekers van webpagina B en visa versa. Dit is de meest effectieve manier van links ruilen, want het plaatsen van links op ongerelateerde pagina's heeft erg weinig nut. 

 

Adverteren:

Een snelle manier om bezoekers te genereren via referrals is door betaalde promotieactiviteiten op media kanalen van derden of partners. Een artikel van een goed bezocht blog of goed gelezen magazine kan veel online bezoekers genereren die op zoek zijn naar uw diensten en producten. 

 

 

 


Startpagina-begrippen:

Backlinks, verwijzingen, referrals, zoekmachine-optimalisatie, Social media, adverteren op internet, SEO, conversie optimalisatie, webanalyse, websiteanalyse, nieuwe website maken, adverteren, bedrijf toevoegen, website aanmelden